Филиповски транс

Изработка на динамична веб страна  со сопствен менаџмент систем (WordPress) со можност за лесно менаџирање на содржината без посебни компјутерски вештини, за клиент од Германија кој се занимава со логистика.

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • CSS3
  • HTML5
  • SEO - Оптимизација за пребарувачите
  • Веб дизајн
  • Графички дизајн
  • Лого дизајн
Сподели