Konkret

Веб страна со сопствен менаџмент систем (WordPress)  за потребите на уметничко друштво од Германија.

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • CSS3
  • HTML5
  • Wordpress
  • Веб дизајн
URL http://gruppe-konkret.info/
Сподели