Martinoski

Дизајн на веб страна за клиент од Струга кој поседува приватна компанија за вршење на превоз на патници.

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • PSD во HTML
  • SEO - Оптимизација за пребарувачите
  • Веб дизајн
  • Графички дизајн
URL http://www.martinoski.com/index.html
Сподели