Печатење маици

Изработка на динамична веб страна/онлајн продавница  со сопствен менаџмент систем (Opencart) со можност за дизајнирање на маиците онлајн, за клиент клиент од Скопје кој се занимава со печатење на маици.

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • CSS3
  • E-commerce
  • HTML5
  • SEO - Оптимизација за пребарувачите
  • Wordpress
  • Веб дизајн
  • Графички дизајн
  • Лого дизајн
URL http://pecatenjemaici.com.mk/
Сподели