Pharmagen

Изработка на веб страна  со сопствен менаџмент систем (WordPress) за потребите на фармацевстката куќа Фармаген

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • CSS3
  • HTML5
  • PSD во HTML
  • SEO - Оптимизација за пребарувачите
  • Wordpress
  • Веб дизајн
URL http://pharmagen.mk
Сподели