The robot dog CHiP

Изработка на веб страна  со сопствен менаџмент систем (WordPress) за презентација на прозивод  The robot dog CHiP

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • CSS3
  • E-commerce
  • HTML5
  • PSD во HTML
  • SEO - Оптимизација за пребарувачите
  • Wordpress
  • Веб дизајн
Сподели