Studio in Nice

Изработка на динамична веб страна за Апартман во Ница (Франција)  со сопствен менаџмент систем (WordPress) со можност за лесно менаџирање на содржината и можност за онлајн резервации на апартманот

Дизајнот се адаптира на сите уреди за пребарување – таблети, смарт телефони, компјутери.

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • CSS3
  • HTML5
  • SEO - Оптимизација за пребарувачите
  • Wordpress
  • Веб дизајн
Сподели