Usa special

Изработка на динамична веб страна/блог  со сопствен менаџмент систем (WordPress).

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • CSS3
  • HTML5
  • PSD во HTML
  • Wordpress
  • Веб дизајн
  • Лого дизајн
URL http://usaspecial.co/
Сподели