Што нудиме?

Веб дизајн и графички дизајн

Ова се услугите со кои ние можеме да бидеме полезни за вас. Доколку ве интересира нешто повеќе за некоја од долунабројаните слободно контактирајте со нас и ние ќе ви објасниме детално.

 • Динамични веб страни

  Веб страна која што располага со систем за менаџирање(CMS) кој ви овозможува лесно и едноставно менаџирање на содржината на веб страната.

 • Редизајн на веб страни

  Вашата стара веб страна можеме да ја редизајнираме и да ја освежиме нов со модерен дизајн кој ке даде ново светло на вашиот бизнис.

 • PSD во WordPress

  Имате дизајн за вашиот веб сајт? Ние можеме да го претвориме во целосно функционален вебсајт во CMS системот Wordpress.

 • SEO оптимизација

  SEO овозможува подобар ранг на вашата веб страна на главните интернет пребарувачи(Google, Yahoo, Bing) и поголема посетеност.

 • Oнлајн продавници

  Продавајте ги вашите производи преку интернет и направете ги подостапни за клиентите од кога и да било.

 • Одржување на веб страни

  Ние пружаме 24/7 подршка, мониторинг, чување на вашите податоци, апдејти и следење на посетеноста.

 • Изработка на лого

  Логоата што ги изаработуваме се уникатни, со јасна порака, и ќе го направат вашиот бизнис лесно препознатлив за јавноста.

 • Изработка на флаери

  Вашите понуди и промоции комбинирани со нашите креативни дизајни ќе станат неодоливи за килентите.

 • Дизајн на корици

  Дизајнот на корицата е прво нешто што го гледаме на сите книги во книжарниците. Нашата креативна идеја ќе ја направи попривлечна за читателите.

 • Дизајн на амбалажа

  Ние знаеме многу добро како да направиме одличниот дизајн на амбалажата да го продава вашиот производ на потрошувачите.

 • Дизајн на билборди

  Нашите дизајни на билборди пренесуваат силна и јасна порака која со сигурност ќе допре до јавноста и ќе ве прикаже на завидно ниво.

 • Корпоративен идентитет

  Дозволете ние да го креираме вашиот и корпоративен идентитет и да бидете уникатни и чекор понапред од вашите конкуренти.

Процес на изработка

Процесот на изработка се одвива во вколку чекори. На секој чекор посветуваме посебно внимание само за да ги задоволиме потребите на нашите ценети клиенти.

 • Планирање

  Пред секој проект внимателно го истражуваме пазарот и ги анализираме вашите потреби.

  Read more
 • Дизајн

  Ние ќе креираме неколку варијанти на дизајни за вашата веб страна. Секој дизајн е уникатен и е скроен само за вашите потреби.

  Read more
 • Развој и програмирање

  Секоја Веб страната се кодира и се средува делот со SEO(оптимизација за пребарувачите).

  Read more
 • Пуштање во употреба

  После сите потребни тестирања и подесувања, вашата веб страна се поставува на интернет.

  Read more

Наши клиенти

Ова се дел од клиентите со кои сме соработувале.

Задоволни сте од ова што го видовте?

Контактирајте со нас кажете ни ги вашите идеи и соработката може да започне.

adminвеб страни, логоа, флаери, визит карти, дизајн на амбалажа, дизајн на корици на книги, корпоративен идентитет и билборди.