Кои сме ние?

Тим од професионалци со долгогодишно интернационално искуство. Ние со нашите знаења и креативни идеи ќе направиме да ја надминете вашата конкуренција.

Што работиме?

Ние вршиме изработка на веб страни, логоа, флаери, визит карти, дизајн на амбалажа, дизајн на корици на книги, корпоративен идентитет и билборди .

100

Модерни веб страни

Веб страните што ги изработуваме се скроени само за вашите потреби и вкусови. Секоја веб страна е направена според последните стандарди и трендови и во  секоја вебстрана се користат техники какви што користат најголемите светски компании.

100

Редизајн на веб страни

Доколку вашата веб страна е правена пред повеќе од 3-4 години и од тогаш наваму е со истиот дизајн и ништо не е сменето на неа, време е за редизајн. Со самиот редизајн ја освежувате вашата веб страна и тоа одава чуство дека вашата компнија функционира, и ги следи трендовите на модерната технологија.

100

Изработка на логоа и флаери

Уникатно и препознатливо лого е многу важно за вашиот бизнис бидејки кога лугето ке чујат за вашиот бизнис прво нешто што ке се сетат е вашето лого.  Ние имаме свежи идеи и ке направиме да бидете лесно запамтени од вашите сегашни и потенцијални клиенти.

100

Дизајн на корици и амбалажа

Креативниот  дизајн на кориците на книгите и на амбалажата е пресуден за да вашиот производ го привлече вниманието на потенцијалните клиенти или потрошувачи. Ние тоа го реализираме на најдобар можен начин.

Зошто да работите со нас?

Одговори на најчесто поставувани прашања од нашите досегашни клиенти.

Бидејки имаме долгогодишно искуство со оваа работа и можете да бидете сигурни дека тоа што ќе го сработиме за вас е со врвен квалитет и со сигурност ќе го привлече вниманието на вашите клиенти.

Нашите услуги не чинат цело богатсво. За разлика од другите компании и поединци(freelancer) кои овие услуги ги наплаќаат дебело ние се трудиме цените да бидат ускладени според ниските стандарди што ги имаме во Македонија.

Вие добивате квалитетен и уникатен производ кој ќе помогне да ја надминете вашата конкуренција. За секој производ од нас добивате и бесплатна подршка во рок од една година.

Поевтини сме од другите бидејќи ние ова што го работиме го работиме со многу љубов а не само за пари. Со ниските цени сакаме да помогнеме да нашите услуги бидат достапни за обичниот Македонец а со тоа и да ви помогнеме да бидете во тек со модерните технологии и истовремено да го преставиме вашиот бизнис во најдобро светло.

Траењето на изработката зависи од комплексноста на проектот. На пример најобичниот веб сајт се изработува во рок од 15 дена, изработката на лого, флаер дизајн на амбалжа и сл. трае околу 5-7 дена. За повеќе информации контактирајте со нас и ние ќе ви објасниме детално,

Со секој изработен проект од нас добивате бесплатна 24/7 подршка во рок од една година. Дали е тоа помош при работа со веб сајт, поправка на грешки при работа, совети за правилно ракување и  сл.

Лесно и едноставно, само пратете ни емаил на info@qwerty.mk или контактирајте не преку нашата контакт форма , и во рок од 24 часа ќе добиете понуда за некоја од нашите услуги

Ако не ги најдовте потребните информации овде, ве молиме контактирајте не на нашиот  емаил на info@qwerty.mk или контактирајте не преку нашата контакт форма , и во рок од 24 часа ќе добиете одговор на вашето прашање.

Што нашите клиенти кажуваат за нас

  • Ги исконтактирав, се договоривме и ја добив веб страната што ја посакував. Тимот работи беспрекорно, достапни се во секое време, професионалност на ниво, за секоја идеа постои реализација, кај нив нема невозможно. Мојот веб сајт nbfgingivalgel.ch функционира одлично, изгледа модерно и има голема посетеност. Нашата соработка продолжува со други нови проекти наменети за пазарот во Швајцарија. Ви благодарам QWERTY  

    Др. Александар Василев
  • Јас ги ангажирав QWERTY.MK да го креираат мојот веб сајт и сум многу задоволна со резилтатите. Тимот беа професионалени, креативени и трпеливи. Тие ми понудија повеќе идеини решенија за да бидам сигурна дека го имам она што најдобро одговара за моите потреби. Јас искрено ви ги препорачувам нивните сервиси.

    Венди Лесли – Франција
  • Тимот на QWERTY.MK се погрижи за мојот бизнис да биде преставен на завидно ниво на глобалната мрежа. Тие за мене креираа веб сајт и лого од кој сум многу задоволна и со задоволство им го презентитам на моите клиенти. Сега клиентите можат да ме најдат лесно да контактираат со мене да закажат термин за терапија со кристали.

    Џована Басоли – Италија
adminВеб и графички дизајн