Креативни веб страни, кои ви носат нови клиенти!

Изработка на веб страни од различен тип. Секоја Веб страна е уникатна и креирана според ваша мерка и само за вас! Преставете се пред вашите клиенти на професионален начин.

Изработка на веб страни

Ние постојано истражуваме и ги следиме најновите трендови во веб дизајнот и напредокот на веб техологиите, со помош на кои се трудиме да го направиме најдоброто за нашите ценети клиенти.

Ние се трудиме дизајнот на секоја веб страна да изгледа перфектно. Но дизајнот не е само уметност. Дизајнот мора да продава, едуцира и комуницира. Мора да биде доволно силен и уникатен за да ве истакне и престави на вистинскиот начин и мора да ви помогне и да ги постигнете вашите деловни цели.

Секоја веб страница е креирана од нашиот професионален тим, специјално само за вашите потреби и според вашите желби и замисли.

Процес на изработка на веб страна

01

Истражување на пазарот и стратегија

02

Дизајн и изработка на веб страна

03

Успех и нови клиенти за вашиот бизнис

Добро дизајнираните веб страни нудат многу повеќе од само естетика и модерен дизајн. Тие привлекуваат посетители и им помагаат на луѓето да го разберат производот, услугата и компанијата. Изработка на веб страни и целокупното брендирање преку различни индикатори опфаќајќи визуелни содржини, текст и точно избрани фотографии и видеа, помага да се достигне претходно дефинираната цел.

Изработка на веб страни со модерни технологии

Изработка на веб страници - izrabotka na web stranici

Процесот на изработка на веб страна е од 7 до 30 дена во зависност од веб страната.  

Првите позитивни реултати од новата веб страна ќе ги добиете по само 2 месеци. За уште подобар успех препорачано е да имате SEO стратегија со помошна која ќе имате уште подобри резултати.

Проверете ги Цените за изработка на веб страна.

Придобивки од поседување на сопствена веб страна

Онлајн присуство на Интернет 24/7

Секогаш достапни информации за клиентите

01

Лесно достапни и видливи за пошироката јавност

Веб страни со респонсивен дизајн

02

Зајакнување на брендот online

Изгледате професионално пред своите клиенти

03

Сите информации и услуги на едно место

Полесен начин клиентите да ве контактираат

04

Често поставувани прашања околу процесот и изработка на веб страна

Цената за изработка на веб страница зависи од повеќе фактори.  Секоја веб страна е различна и бара различни компоненти; ние дизајнираме и развиваме уникатни веб страници за вашиот  бизнис. Ви поставуваме прашања и според нив ќе ги процениме вашите потреби и ќе ви дадеме понуда заснована врз таа проценка. Повеќето од нашите страници работат во опсег од 350 до 1500 еур, но може да варира зависност од потребите. Погледнете го ценовникот 

Траењето на изработката зависи од комплексноста на проектот. На пример најосновниот веб сајт се изработува во рок од 15 до 20 дена.  Побарајте понуда за изработка на веб страница денес!

Да! Со нашите веб страни е лесно да се менаџира и работи. Ќе направиме тренинг сесија и ќе ви помогнеме да се запознаете со тоа како функционира системот. После тренинг сесијата ќе бидете спремни сами да ја ажурирарте содржината: Да менувате слики, текстови, да додавате новости и слично.

Апсолутно! Да се ​​има веб страница која е видлива  на мобилни телефони е поважно од било кога! Ние работиме напорно за да обезбедиме вашата веб страница да изгледа одлично на различни уреди.

Пред да се почне со изработка на веб страница од вас ни е потребно: -Текстови и објаснување за услугите, текст за компанијата -Слики и видеа што сакате да ги додадете на веб страницата

Нарачај изработка на веб страна

Побарај понуда за изработка на веб страна

Обезбедете си нова, модерна и професионална веб страна, преку која клиентите можат лесно и едноставно да ве најдат на интернет, да ве контактираат и да разберат повеќе за вас и вашиот бизнис. Побарајте понуда за изработка на веб страна денес!