Цена за изработка на онлајн продавница

Цена за изработка на интернет продавница – ПРОФЕСИОНАЛНИ ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦИ ПО ЕФТИНИ ЦЕНИ – ЗАШТЕДЕТЕ СО НАС!

Цена за изработка на интернет продавница

Нарачка за изработка на онлајн продавница

Во денешно време луѓето купуваат работи преку Интернет повеќе од кога било. Бидете на врвот на светските трендови, но и чекор понапред од Вашата конкуренција. Ви нудиме изработка на професионални и модерни веб продавници. Побарајте понуда за изработка на интернет продавница уште денес!

Цена за изработка на интернет продавница
Цена за изработка на онлајн продавница​

Колку чини изработка на интернет продавница?

Цената за веб продавница зависи од самата содржина, структура и комплексност на Вашите барања. Цените се движат од 500 до 2500 еур. Сето тоа во смисла на број на производи кои ги нудите, категоризација на истите, дали е потребно поврзување со банки и онлајн процесор за плаќање.

Кои се главни фактори за Цена за изработка на интернет продавница?

Цената за изработка на онлајн продавницата зависи од неколку главни фактори:  број на производи, функционалности и додатоци. Повеќе инфо за главните фактори за цената можете да прочитате овде

Вашата веб продавницата работи и е достапна 24/7

Секогаш достапни за да купат потрошувачите

01

Брза и едноставна продажба на производите

Професионална платформа за едноставна продажба

02

Нема потреба од физички простор за продавница

Целиот процес на продажба се врши online

03

Без скапи кирии и дополнителни трошоци

Онлајн продавницата е ефтина за одржување

04

Побарајте понуда за изработка на интернет продавница и добијте бесплатна анализа и проценка на Вашите барања. Ви нудиме креативни, модерни и пред се квалитетни веб решенија, и сето тоа по фер и реални цени за нашиот пазар.

Најчесто поставувани прашања

Да. Секоја веб страна која ја изработуваме е со респонсивен дизајн, односно прилагодена за сите уреди (десктоп, таблет и мобилни телефони).
Траењето на изработката зависи од комплексноста на проектот. На пример, изработка на наједноставна интернет продавница со неколку производи, може да се изработи за 20-30 дена. Контактирајте не уште денес и побарајте понуда за изработка на онлајн продавница.
Да, веб продавниците функционираат со помош на CMS (систем за управување со содржина) и на тој начин многу лесно се додаваат / отстрануваат / менуваат производи како и целата содржина на веб продавницата.
Платформата може да поддржи неограничен број на производи: од мала веб продавница со неколку производи до поголем online shop со широк спектар на производи и нивни категоризации.
Пред да се почне со изработка на интернет продавница од вас ни е потребно: – број на производи и категории(типови) на производи – слики за производите кои ги нудите -Содржина за веб продавницата, текст за компанијата,слики и видеа кои би сакале да ги додадете на веб продавницата
Адвокатско друштво Константиновиќ & Милошевски
Адвокатско друштво Константиновиќ & Милошевски
Read More
QWERTY обезбедија веб страница која ги исполнува сите критериуми кои ги баравме. Беа неверојатно професонални, корисни и сеопфатни во текот на целиот процес. Тие ја создадоа и имплементираа нашата визија за компанијата низ целата веб страница. Огромна благодарност од наша страна!
Пост Експрес Македонија
Пост Експрес Македонија
Read More
Вистински професионалци од секој аспект! Тие ги слушаа нашите барања, понудија релевантни опции и навремено одговараа на сите наши прашања. Крајниот резултат беше веб страница која е привлечна, организирана и ефективна. Силно ги препорачуваме QWERTY за вашата веб страница и вашите потреби.
Друштво за финансиски консалтинг ПИ ФИНАНС
Друштво за финансиски консалтинг ПИ ФИНАНС
Read More
Тимот на QWERTY се справи со нашите барања многу брзо, креативно, иновативно. Навистина сме воодушевени од целата веб страница. Дизајнот, техничката страна и услугата за клиенти се извонредни. Се радуваме на долготрајна и просперитетна соработка со QWERTY.