Зголемете ја продажбата со помош на
интернет продавница

Продавајте ги вашите производи и услуги онлајн, нарачајте Изработка на интернет продавница.

Изработка на интернет продавница

Без разлика дали продавате еден или стотици производи, изработуваме интернет продавници кои се флексибилни и одговараат за секоја потреба и бизнис

Веб продавницата може неколкукратно да ја зголеми продажбата и профитот на Вашата компанија. Предноста на интернет продавницата е што истата е отворена 24 часа на ден, седум дена во неделата без трошоците како за физичка продавница. Ние создаваме онлајн продавници кои се високо функционални со лесен распоред и дизајн за да осигурaме дека Вашиот бизнис има сè што е потребно за да напредува во светот на е-трговијата.

Што Ви е потребно за да започнете со онлајн продажба денес?

01

Изработка на интернет продавница

02

Можност за плаќање онлајн и со картици

03

SEO
стратегија

Ви нудиме функционална, добро изработена и прилагодена онлајн продавница која ќе може лесно да ја управувате, а притоа да можете да се фокусирате на давање добар производ и добра услуга за Вашите клиенти. За целосно заокружен успех, истото оди под рака со добра маркетинг стратегија , како и SEO стратегија. За полесно и поедноставно плаќање вршиме сврзување со процесор за плаќање со картички со банка по ваш избор.

Претставете го Вашиот бизнис онлајн

Предноста на нашата понуда за изработка на интернет продавница е во тоа што истата целосно ја прилагодуваме на сите потреби и аспекти на Вашиот бизнис. Вашата веб продавница ја дизајнираме и приспособуваме на начин на кој Вам Ви е потребен и посакуван а се со цел задоволни клиенти на Ваша страна. 

Светот на online продажбата расте секојдневно, па затоа бидете во чекор со времето и потребите на потрошувачите иза својот бизнис обезбедете нова, модерна и професионална интернет продавница, која привлекува нови клиенти и им го олеснува начинот на купување online.

Придобивки од поседување на сопствена интернет продавница

Вашата веб продавницата работи и е достапна 24/7

Секогаш достапни за да купат потрошувачите

01

Брза и едноставна продажба на производите

Професионална платформа за едноставна продажба

02

Нема потреба од физички простор за продавница

Целиот процес на продажба се врши online

03

Без скапи кирии и дополнителни трошоци

Онлајн продавницата е ефтина за одржување

04

Што треба да знам пред да отворам Веб продавница?

Да, веб продавниците функционираат со помош на CMS (систем за управување со содржина) и на тој начин многу лесно се додаваат / отстрануваат / менуваат производи како и целата содржина на веб продавницата.
Платформата може да поддржи неограничен број на производи: од мала веб продавница со неколку производи до поголем online shop со широк спектар на производи и нивни категоризации.
Потврдата за успешна наплата се испраќа автоматски преку софтверот за е-трговија.

За можност за плаќање со картица потребно е поврзување со payment processor кој го нудат поголемите банки кај нас. Потребно е да сте регистрирана фирма и да се поднесе барање во банката. Одкако ќе се одобри има процес од 10-15 дена(некогаш порано) да се интегрира на интернет продавницата и да може да се плаќа онлајн директно од вашата онлајн продавница

Да. Секоја веб страна која ја изработуваме е со респонсивен дизајн, односно прилагодена за сите уреди (десктоп, таблет и мобилни телефони).

НАРАЧАЈ ДЕНЕС​ - изработка на интернет продавница

Побарај понуда за изработка на интернет продавница

Светот на online продажбата расте секојдневно, па затоа за својот бизнис обезбедете нова, модерна и професионална веб продавница, која привлекува нови клиенти и можат лесно и едноставно да ве најдат на интернет да ве контактират и разберат за вас  вашиот бизнис.