• Веб дизајн во Македонија


    • Редизајн на веб страни

     Доколку вашата стара веб страна изгледа лошо, работи бавно, или губите клиенти време е за редизајн!

    • Одржување на веб страни

     Секоја веб страница потребно е да се одржува тоа вклучува постојани безбедносни проверки и мониторинг.

 • SEO
 • Портфолио
    • Веб дизајн новости и корисни информации


 • Контакт
 • македонски јазик
 • English

Зошто ви е потребна веб страница за време на КОВИД-19?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Време на читање 3-5 мин

Проширете ја листата на клиенти

Откако е прогласена COVID-19 пандемијата, пребарувачите, како Google, овозможија одредени производи и услуги да бидат полесно достапни на Интернет. Луѓето се повеќе се одлучуваат да пазарат онлајн, бидејќи во оваа ситуација ова е најлесен и најбезбеден начин. Со добра маркетинг стратегија и SEO ја зголемувате Вашата видливост и рангирање на листата на Google. На тој начин, расте и Вашата листа на потенцијални клиенти, бидејќи веќе не сте ограничени на Вашиот град или држава. За Вас може да слушне целиот свет!

Достапни секогаш, секаде!

Една од најголемите придобивки од поседувањето на веб страница за време на оваа пандемија е тоа што е достапна во секое време и на кое било место. Веб страната нема физички ограничувања или работно време. Веб страницата Ви овозможува да се претставувате, да споделувате за вашите производи или услуги 24/7. Вашиот бизнис е достапен во секое време, без оглед на мерките поврзани со COVID-19 кои можат да влијаат на начинот на работење.

Неограничен извор на информации

Веб страната е многу важен извор на информации за Вашите клиенти. Како виртуелно „лице“ на вашиот бизнис, вашата веб страница најчесто е едно од првите места каде одат потенцијалните клиенти за да дознаат повеќе за Вас. Во контекст на Ковид-19 пандемијата, многу луѓе користат Интернет за да бараат работно време, цени и специјални услуги што ги нудат бизнисите.

Подобрување на услугата за клиентите

Вашата веб страница може буквално да ја подобри услугата која им ја нудите на Вашите клиенти. Постојат корисни функции и алатки на Вашата веб страна кои може да ја подобрат и зголемат интеракцијата со Вашите клиенти. Онлајн чат, формите за контакт или анкети за повратни информации помагаат тие побрзо и полесно да доаѓаат до саканите информации. На пример, со додавање на поле “Најчесто поставувани прашања”, Вашите клиенти можат да најдат одговори на нивните прашања во секое време.

Зголемете го Вашиот кредибилитет

Во денешно време, да се ​​има професионална и привлечна веб страница е клучно за зголемување на кредибилитетот на вашиот бизнис. Вашите клиенти ќе откријат дека не се плашите да правите сè што е потребно за да им служите подобро. Сè повеќе, луѓето се потпираат на Интернетот за да најдат одредена услуга или производ. И да зборуваме реално, ако Вашиот бизнис не е онлајн, вие сте “невидливи”.