Кои сме ние и што работиме?

Ние сме тим од дизајнери и програмери со 9 годишно искуство од Скопје Македонија, и се занимаваме со Изработка на веб страни, блогови, онлајн продавници, и графички дизајн.

 • Изработка на веб страни

  Ние изработуваме веб страни по последните трендови и стандарди во веб дизајнот, со привлечен дизајн и многубројни функционалнсоти.

 • Редизајн на вебстрани

  Вашата стара веб страна можеме да ја редизајнираме и да ја освежиме нов со модерен дизајн кој ке ве преставува на високо ниво.

 • Изработка на лого и флаери

  Нашите креативни дизајнери имаат уникатни идеи и замисли и решенија кои ќе придонесат вашиот бизнис да се развива и расте.

 • Дизајн на амбалажа

  Ние знаеме многу добро како да направиме одличниот дизајн на амбалажата или кориците да го продава вашиот производ на потрошувачите.

Зошто да не изберете нас?

Ние го даваме најдоброто од нас за да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.

Брза и ефикасна изработка на веб страни

Ние ги вложуваме сите знаења и вештини во секој од нашите проекти а со тоа целиот процес на изработка на веб страни оди брзо.


Посебно внимание им посветуваме на деталите, бидејки точно деталите го прават дизајнот привлечен за окото на клинтите. Посетете го нашето портфолио и уверете се

Креативен тим

Ги следиме трендовите

Ние сме креативен тим кој се труди секогаш да биде во чекор со трендовите во веб дизајнот.

9 години искуство

61320 часа веб дизајн

Со нашето долгогодишно искуство ќе креираме одлична веб страна за вас.

Модерни вебстрани

Во чекор со веб дизајнот

Со ваши идеи и нашата вештина ние ќе ја направиме веб страната што ја посакувате.

Среќни клиенти

Насмевнати лица

Наша цел е со нашите знаења и вештини да ги правиме нашите клиенти среќни и задоволни.

Ние ја реализираме вашата идеја и замисла

Нарачајте изработка на веб страна, бидете во чекор со времето и технологиите и дајте му ново светло на вашиот бизнис.

adminИзработка на веб страни / веб сајтови – Izrabotka na web stranici / veb strani / web sajtovi