Новости и информации од областа на
Веб дизајнот

Веб дизајн блог –  трендови, новости и корисни информации, поврзани со веб страните и онлајн продавниците. 

Зошто секој бизнис треба да инвестира во веб дизајн и онлајн маркетинг?

Во денешното дигитално време бизнисите треба да ги адаптираат своите стратегии за да останат конкурентни и растат.
Една од најсериозните алатки што бизнисите можат да ги искористат за подобрување на своето присуство е инвестирањето во веб дизајн и онлајн маркетинг.

6 причини зошто ви е потребна веб продавница во 2024

Е-трговијата е индустрија во подем. Податоците од одредени истражувања покажуваат дека малопродажбата преку е-трговија низ целиот свет ќе се зголеми од 1,3 трилиони долари во 2014 година на 4,5 трилиони долари во 2024 година.

5 Причини зошто е значајно редовното одржување на вашиот веб сајт

Главна причина за редовно и правилно одржување на веб страната е безбедноста. Многумина мислат дека нивниот веб сајт не може да биде хакиран. Постојат различни причини што вашата веб страна може да биде хакирана. Но, најчесто е поради една заедничка причина – постара, неажурирана страница.

7 чекори до нова веб страна

Во почетната фаза, во соработка со Вас ја идентификуваме крајната цел на дизајнот на веб страницата. Притоа ги спознаваме целите на Вашиот бизнис. Дали сакате да продавате производи и услуги? Или сакате да го подобрите брендирањето и едноставно да се преставите на Интернет?

Изработка на онлајн продавница

Во денешно време да имате онлајн продавница е исто толку важно (и ако не и повеќе) отколку да имате физичка продавница. Функционална, добро изработена и прилагодлива веб продавница Ви овозможува одлично и лесно управување со Вашето присуство на Интернет.

Зошто ви е потребна изработка на веб странa ?

Дали започнавте нов бизнис или имате веќе постоечки? Веројатно мислите дека е доволна Вашата реклама на социјалните медиуми. Многумина од Вас се убедени дека не би имале корист од сопствена веб страница. Можеби пак претпоставувате дека не можете да си дозволите професионална изработка на веб страна.

Од што зависи цената на веб страните и веб продавниците?

Еден од најважните фактори што треба да се земат предвид за вашата нова веб страница е дизајнот. Дали сакате стандарден, генерализиран изглед или би претпочитале несекојдневен, единствен дизајн кој ја рефлектира уникатноста на вашиот бренд?