Редизајн на веб страна
Нов и модерен изглед, стил и начин на работа

Комплетен редизајн на веб страна – вклучува преработка на изгледот и начинот на работење на вашата стара веб страна. Бидете во тек со времето не дозволувајте да губите клиенти поради старата и нодржувана веб страна.

Редизајн на веб страна

Редизајн на вашата веб страна и нов модерен изглед кој ќе му даде ново светло на вашиот бизнис.

Дали знаете дека приближно 70% од луѓето  го проценуваат кредибилитетот на вашата компанија и деловна активност врз основа на дизајнот на вашата веб страница?

Технологијата, стандардите за дизајн и деловните трендови брзо се менуваат. За да го задржите својот статус,  најсилна алатка за продажба и маркетинг е вашата веб страница. Истата треба да се прилагоди на денешните потреби и стандарди. Во спротивно, сообраќајот на веб сајтот може да се намали или уште полошо, може да ги изгубите вашите клиенти.

Комплетно решение

01

Нов и модерен дизајн на вашата веб страна

03

Оптимизација на брзина веб страна и сигурност

Уште од првата консултација со секој клиент и секој проект се започнува со добро испланирана  стратегија. Нашата цел е нашите проекти за редизајн на веб страни да дадат вистински резултати и да ги исполнат или надминат деловните цели. Новата, редизајнирана веб страна не само што ќе ви донесе клиенти, туку ќе ви помогне да ги претворите во лојални корисници.

Веб страна лесна за управување

Кога правиме редизајн на  веб страна, најбитно ни е  да ја создадеме во формат кој секој може да го разбере и кој е лесен за работа.  Нашите веб страници работат на платформа што ви овозможува веднаш да ажурирате и објавувате содржина.  Со ново редизајнираната веб страна потребен ви е и SEO стратегија за уште подобри резултати, прочитајте тука

Придобивки од поседување на сопствена веб страница

Веб страна стара две или три години лесно може да изгледа застарена кога ќе се спореди со конкурент кој има веб страница што е во тековните трендови на дизајн. Најновите дизајнерски трендови сега бараат рамен дизајн со употреба на едноставни елементи кои се со чист, модерен изглед кој одговара и се прилагодува на сите уреди за пребарување.

Во денешно време, корисниците очекуваат брзи одговори и резултати. Ако вашата веб страница работи бавно, тоа значи дека не е добро направена, има застарен систем или можеби хостинг услугата што ја користите е бавна. Со бавната веб страница најверојатно ќе ги изгубите посетителите и тоа ќе остави негативно влијание и на SEO оптимизацијата.

Бројот на луѓе кои користат мобилни телефони за да пребаруваат на Интернет, вртоглаво се зголеми. Овој тренд ќе продолжи и во иднина, поради што неопходно е да се има мобилна платформа. Вашата веб страница треба да има  можност да се прегледа нормално, без оглед на која платформа ја посетуваат вашата веб страница – мобилен, таблет, компјутер.

Сообраќајот кон вашата веб страница се потпира на содржина. Ако не ја ажурирате веб страницата, континуирано губите посетители и вашето рангирање на Google  опаѓа. Со WordPress ажурирањето на вашата веб страна е брзо и едноставно.

Стратегијата за содржина и изглед на вашата веб страна треба да се промени ако добивате повици што вклучуваат некои од работите наведени подолу:

– Не можам да те најдам на Интернет.

– Вашата веб страна не е употреблива на мобилен уред.

– Имам проблеми со проверка и купување на вашиот производ.

– Веб страната не е достапна или покажува грешка.

Придобивки од редизајн на вашата веб страница

Нов, модерен дизајн

Бидете во тек со светските трендови

01

Обновен CMS систем

Платформа која е лесна за работа

02

Зголемен кредибилитет

Нови клиенти и зголемени приходи

03

Оптимизација на веб страна

Од нови клиенти до лојални корисници

04

Нарачај редизајн на веб страна

Побарај понуда за редизајн