Брза и едноставна продажба на вашите производи преку

интернет продавница

Продавајте ги вашите производи и услуги на интернет полесно од кога и да било, нарачајте изработка на интернет продавница денес и започнете да  заработувате онлајн!

Изработка на интернет продавница

Веб продавницата може неколкукратно да ја зголеми продажбата и профитот на Вашата компанија. Предноста на интернет продавницата е што истата е отворена 24 часа на ден, седум дена во неделата без трошоците како за физичка продавница.

Бенефити од поседување на онлајн продавница

Вашата веб продавницата работи и е достапна 24/7

Секогаш достапни за потрошувачите

Побарај понуда

Нема потреба од физички простор за продавница

Целиот процес на продажба се врши online

Побарај понуда

Без скапи кирии и дополнителни трошоци

Онлајн продавницата е ефтина за одржување

Побарај понуда

Сè што ви е потребно да започнете со онлајн продажба денес!

Ние изработуваме онлајн продавници со привлечен дизајн направен да создаава добро корисничко искуство,  да ги продава вашите производи и услуги, и нуди различни можности за плаќање и достава. Онлајн продавницата е прилагодена за да може лесно да управувате со неа и без посебни компјутерски познавања и иста може да ја управувате од било каде.

Процес на изработка на онлајн продавница

Планирање и истражување на пазарот

Стратегија за онлајн продавницата

Побарај понуда
01

Изработка на професионална интернет продавница

Комплетно решение за продажба, достава и наплата

Побарај понуда
02

Поврзување со банка за можност за плаќање со картици

Повеќе можности за наплата на вашата продавница

Побарај понуда
03

SEO стратегија и поврзување со социјалните медиуми

Лесно достапна на Google и социјалните мрежи

Побарај понуда
04

Вашите производи ќе бидат лесно достапни за потрошувачите

Предноста на онлајн продажбата е тоа што ќе овозможите вашите производи да бидат лесно достапни и да можат да се купат од било каде: 24/7 – 365 дена без ограничувања!

Повеќе можности за плаќање на вашата веб продавница

Понудете им на вашите потрошувачи различни начини на плаќање за да можат самите тие одберат која опција е најдобра за нив.  Тоа вклучува можност за плаќање со картици, плаќање при достава,  плаќање преку уплатница во банка, Paypal, Stripe, 2Checkout.

Управувајте со онлајн продавницата од било каде

Со вашата онлајн продавница ќе можете да  управувате од било каде, се што ви треба е лаптоп или мобилен телефон и имате целосна контрола на нарачките, плаќањата и производите.

Започнете со онлајн продажба денес и зголемете го вашиот профит!

Светот на online продажбата расте секојдневно, бидете во чекор со времето и потребите на потрошувачите во денешно време. Нарачајте нова, модерна и професионална интернет продавница, која лесно ги продава вашите производи и привлекува нови потрошувачи.

Прочитајте на нашиот блог

Онлајн продажбата во 2020/2021 се зголеми за 39%
Сега е време да започнете со онлајн бизнис!

Што треба да знам пред да отворам Веб продавница?

Да, веб продавниците функционираат со помош на CMS (систем за управување со содржина) и на тој начин многу лесно се додаваат / отстрануваат / менуваат производи како и целата содржина на веб продавницата.
Платформата може да поддржи неограничен број на производи: од мала веб продавница со неколку производи до поголем online shop со широк спектар на производи и нивни категоризации.
Потврдата за успешна наплата се испраќа автоматски преку софтверот за е-трговија.

За можност за плаќање со картица потребно е поврзување со payment processor кој го нудат поголемите банки кај нас. Потребно е да сте регистрирана фирма и да се поднесе барање во банката. Одкако ќе се одобри има процес од 10-15 дена(некогаш порано) да се интегрира на интернет продавницата и да може да се плаќа онлајн директно од вашата онлајн продавница

Да. Секоја веб страна која ја изработуваме е со респонсивен дизајн, односно прилагодена за сите уреди (десктоп, таблет и мобилни телефони).

Зголемете го профитот на вашиот бизнис! НАРАЧАЈте изработка на интернет продавница ДЕНЕС

Побарај понуда за изработка на интернет продавница сега!

Светот на online продажбата расте секојдневно, па затоа за својот бизнис обезбедете нова, модерна и професионална веб продавница, која  лесно и едноставно ќе ги продава вашите производи и услуги!