Креативни веб страници

Секоја Веб страна е уникатна и креирана според ваша мерка!

Изработка на веб страници од сите видови. Преставете се пред вашите клиенти на професионален начин. Вашиот успех е наш приоритет!

Изработка на веб страници

Ние постојано истражуваме и ги следиме најновите трендови во веб дизајнот и напредокот на веб техологиите, со помош на кои се трудиме да го направиме најдоброто за нашите ценети клиенти.

Ние се трудиме дизајнот на секоја веб страна да изгледа перфектно. Но дизајнот не е само уметност. Дизајнот мора да продава, едуцира и комуницира. Мора да биде доволно силен и уникатен за да ве истакне и престави на вистинскиот начин и мора да ви помогне и да ги постигнете вашите деловни цели.

Секоја веб страница е креирана од нашиот професионален тим, специјално само за вашите потреби и според вашите желби и замисли.

Процес на изработка на веб страна

Истражување на пазарот и стратегија

01
02

Дизајн и изработка на веб страна

03

Успех и нови клиенти за вашиот бизнис

Добро дизајнираните веб страници нудат многу повеќе од само естетика и модерен дизајн. Тие привлекуваат посетители и им помагаат на луѓето да го разберат производот, услугата и компанијата. Изработката на веб страници и целокупното брендирање преку различни индикатори опфаќајќи визуелни содржини, текст и точно избрани фотографии и видеа, помага да се достигне претходно дефинираната цел.

Изработка на веб страни со модерни технологии

Процесот на изработка на веб страна е од 7 до 30 дена во зависност од веб страната.

Првите позитивни реултати од новата веб страна ќе ги добиете по само 2 месеци. За уште подобар успех препорачано е да имате SEO стратегија со помошна која ќе имате уште подобри резултати.

Придобивки од поседување на сопствена веб страница

Онлајн присуство на Интернет 24/7

Секогаш достапни информации за клиентите

01

Лесно достапни и видливи за пошироката јавност

Веб страни со респонсивен дизајн

02

Зајакнување на брендот online

Изгледате професионално пред своите клиенти

03

Сите информации и услуги на едно место

Полесен начин клиентите да ве контактираат

04

Често поставувани прашања околу процесот и изработка на веб страна

Цена за изработка на веб страница зависи од повеќе фактори.  Секоја веб страна е различна и бара различни компоненти; ние дизајнираме и развиваме сопствени веб страници специјално за вашиот мал бизнис. Ќе ви поставиме прашања и според нив ќе ги процениме вашите потреби. А потоа ќе ви дадеме понуда заснована врз таа проценка. Цената на веб страниците започнува од 300€  па нагоре зависност од потребите. 

Траењето на изработката зависи од комплексноста на проектот. На пример најосновниот веб сајт се изработува во рок од 15 до 20 дена.  Побарајте понуда за изработка на веб страница денес!

Да! Со нашите веб страни е лесно да се менаџира и работи. Ќе направиме тренинг сесија и ќе ви помогнеме да се запознаете со тоа како функционира системот. После тренинг сесијата ќе бидете спремни сами да ја ажурирарте содржината: Да менувате слики, текстови, да додавате новости и слично.

Апсолутно! Да се ​​има веб страница која е видлива  на мобилни телефони е поважно од било кога! Ние работиме напорно за да обезбедиме вашата веб страница да изгледа одлично на различни уреди.

Пред да се почне со изработка на веб страница од вас ни е потребно: -Текстови и објаснување за услугите, текст за компанијата -Слики и видеа што сакате да ги додадете на веб страницата

Што кажуваат нашите ценети клиенти

Веб страна по високи критериуми
Веб страна по високи критериуми
Адвокатско друштво Константиновиќ & Милошевски
Read More
QWERTY обезбедија веб страница која ги исполнува сите критериуми кои ги баравме. Беа неверојатно професонални, корисни и сеопфатни во текот на целиот процес. Тие ја создадоа и имплементираа нашата визија за компанијата низ целата веб страница. Огромна благодарност од наша страна!
прекрасна веб страна!
прекрасна веб страна!
Даниел Шулер DJ - Цирих Швајцарија
Read More
QWERTY дизајнираше прекрасна веб страна за мене. Страницата не само што изгледа добро, туку е и многу брза и ги исполнува сите барања за оптимизација. Морам да споманм дека поддршката од QWERTY е многу брза, секогаш се тука за мене кога и да имам потреба. Апсолутно ги препорачувам!
Организирана и ефективна веб страна
Организирана и ефективна веб страна
Пост Експрес Македонија
Read More
Вистински професионалци од секој аспект! Тие ги слушаа нашите барања, понудија релевантни опции и навремено одговараа на сите наши прашања. Крајниот резултат беше веб страница која е привлечна, организирана и ефективна. Силно ги препорачуваме QWERTY за вашата веб страница и вашите потреби.
Двојно зголемени барања од веб страната
Двојно зголемени барања од веб страната
Петков - Рачна изработка на прозиводи од кожа - Виена Австрија
Read More
QWERTY ми беше голема помош за подобрување на моето присуство на интернет. Бројот на контакти преку мојата веб-страница се зголеми, а бројот на барањата за мојата лична понуда за рачно изработени чевли е двојно зголемен. Нвната помош беше непроценлива! Премногу сум благодарен и ги препорачувам на секој што има потреба од веб страна, вистински продесионалци!
долготрајна соработка
долготрајна соработка
Финансиски консалтинг ПИ ФИНАНС
Read More
Тимот на QWERTY се справи со нашите барања многу брзо, креативно, иновативно. Навистина сме воодушевени од целата веб страница. Дизајнот, техничката страна и услугата за клиенти се извонредни. Се радуваме на долготрајна и просперитетна соработка со QWERTY.
Зголемен профит за 200%
Зголемен профит за 200%
Кристел Андерсон - Шведска
Read More
Тимот на QWERTY ја редизајнираа нашата веб страна и интегрираа систем за за резервации што резултираше со зголемување на задоволството на клиентите и зголемен приход. Имаме нови резервации, нови клиенти и приходите на хотелот се зголемени за 200%. Топло го препорачуваме QWERTY.MK!
одлично искуство
одлично искуство
КУВЕТ - ОРГАНСКИ ПРОИЗВОДИ
Read More
Нашето искуство со Qwerty.mk е повеќе од одлично! Беа неверојатно професионални во текот на целиот процес. Го испочитуваа рокот за изработка на нашата веб страна, а за бекапот и поддршката секогаш излегуваат во пресрет, без оглед на времето, големината и важноста на проблемот. Топло ги препорачуваме Qwerty.mk.

Нарачај изработка на веб страна

Побарај понуда за веб страна и отвори врата кон успехот!

Обезбедете си нова, модерна и професионална веб страница, преку која клиентите можат лесно и едноставно да ве најдат и добијат инфрмација за вашиот бизнис. 

Што кажуваат клиентите

John Doe
John Doe
@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe
@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe
@username
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.