Цени за изработка на веб страни и веб услуги

Цена за изработка на веб страна – Веб сајт. Цената зависи  од комплексноста и големината на веб сајтот. Проверете ги пакатите и одберете кој најдобро одговара за вашите потреби!

Цена за изработка на веб страна

Веб дизајн цени​

Веб дизајнот е област која постојано расте и се менува. Секојдневно се трудиме да бидеме во чекор со светските трендови. Наша задача е да Ви овозможиме квалитетни и професионални веб услуги.

Колку чини изработка на веб страна?

Во зависност од комплексноста на содржината, структурата и времето потребно за изработка на една веб страница се движи и нејзината цена, почнуваат од 350 до 1000 еур Контактирајте не уште денес и дознајте се што ве интересира во врска со понудата и цената за веб страна.

Цена:350eur

Едноставен веб сајт со 5 внатрешни страни наменет за малите бизниси или презентациски веб сајт

Сè што ви е потребно за да го презентирате вашиот бизнис онлајн

Пакетот одговара за малите бизниси, индивидуи, за презентација на бизнисот и услугите.
Побарај понуда сега!

Цена:500eur

Напреден веб сајт со 15 внатрешни страни наменет за малите и средни бизниси, веб портал или блог.

Преставете го вашиот бизнис, производи или услуги на високо ниво

Пакетот одговара за мали и средни бизниси, за презентација на производи или услуги, блогови или портали
Побарај понуда сега!

Цена:1000eur

Напреден веб сајт со 25 внатрешни страни наменет за средни и големи бизниси или офлајн продавници

Напреден веб сајт со напредни функционалности и дизајн

Пакетот одговара за средни и големи бизниси, кој имаат повеќе сегменти за презентација или каталог со производи( офлајн продавница) со до 100 производи.
Побарај понуда сега!

Колку чини изработка на онлајн продавница?

Цена:350eur

Едноставен веб сајт со 5 внатрешни страни наменет за малите бизниси или презентациски веб сајт

Сè што ви е потребно за да го презентирате вашиот бизнис онлајн

Пакетот одговара за малите бизниси, индивидуи, за презентација на бизнисот и услугите.
Побарај понуда сега!

Цена:500eur

Напреден веб сајт со 15 внатрешни страни наменет за малите и средни бизниси, веб портал или блог.

Преставете го вашиот бизнис, производи или услуги на високо ниво

Пакетот одговара за мали и средни бизниси, за презентација на производи или услуги, блогови или портали
Побарај понуда сега!

Цена:800eur

Напреден веб сајт со 25 внатрешни страни наменет за средни и големи бизниси или офлајн продавници

Напреден веб сајт со напредни функционалности и дизајн

Пакетот одговара за средни и големи бизниси, кој имаат повеќе сегменти за презентација или каталог со производи( офлајн продавница) со до 100 производи.
Побарај понуда сега!

Од што зависи цената?

Цената за изработка на веб страна зависи од неколку главни фактори: комплексност на дизајн, обем на веб страна, повеќејазичност, функционалности и додатоци. За повеќе инфо и понуда напавена според вашите потреби кликнете овде

Цена за изработка на веб страна

Често поставувани прашања за цената и процесот на изработка

Цена за изработка на веб страница зависи од повеќе фактори.  Секоја веб страна е различна и бара различни компоненти; ние дизајнираме и развиваме сопствени веб страници специјално за вашиот мал бизнис. Ќе ви поставиме прашања и според нив ќе ги процениме вашите потреби. А потоа ќе ви дадеме понуда заснована врз таа проценка. Цената на повеќето од нашите страници се движи во опсег од 350 до 1000еур, но може да варира зависност од потребите. 

Траењето на изработката зависи од комплексноста на проектот. На пример најосновниот веб сајт се изработува во рок од 15 дена.  Побарајте понуда денес!

Да! Со нашите веб страни е лесно да се менаџира и работи. Со помош на  презентација ќе ви помогнеме да се запознаете со тоа како функционира системот на самата веб страна. После тренинг сесијата ќе бидете спремни сами да ја ажурирарте содржината: да менувате слики, текстови, да додавате новости и слично.

Апсолутно! Да се ​​има веб страница која е видлива  на мобилни телефони е поважно од било кога! Ние работиме напорно за да обезбедиме вашата веб страница да изгледа одлично на различни уреди.

Пред да се почне со изработка на веб страница од вас ни е потребно:
-Слики од вас и вашиот тим
-Слики од вашето работно место
-Содржина за веб страницата, текст за компанијата, текстови и објаснување за услугите
-Видеа и слики што сакате да ги додадете на веб страницата

Онлајн присуство на Интернет 24/7

Секогаш достапни информации за клиентите

01

Лесно достапни и видливи за пошироката јавност

Веб страни со респонсивен дизајн

02

Зајакнување на брендот online

Изгледате професионално пред своите клиенти

03

Сите информации и услуги на едно место

Полесен начин клиентите да ве контактираат

04

Задоволни и среќни клиенти

Адвокатско друштво Константиновиќ & Милошевски
Адвокатско друштво Константиновиќ & Милошевски
Read More
QWERTY обезбедија веб страница која ги исполнува сите критериуми кои ги баравме. Беа неверојатно професонални, корисни и сеопфатни во текот на целиот процес. Тие ја создадоа и имплементираа нашата визија за компанијата низ целата веб страница. Огромна благодарност од наша страна!
Пост Експрес Македонија
Пост Експрес Македонија
Read More
Вистински професионалци од секој аспект! Тие ги слушаа нашите барања, понудија релевантни опции и навремено одговараа на сите наши прашања. Крајниот резултат беше веб страница која е привлечна, организирана и ефективна. Силно ги препорачуваме QWERTY за вашата веб страница и вашите потреби.
Друштво за финансиски консалтинг ПИ ФИНАНС
Друштво за финансиски консалтинг ПИ ФИНАНС
Read More
Тимот на QWERTY се справи со нашите барања многу брзо, креативно, иновативно. Навистина сме воодушевени од целата веб страница. Дизајнот, техничката страна и услугата за клиенти се извонредни. Се радуваме на долготрајна и просперитетна соработка со QWERTY.
КУВЕТ Тера Мегдан ДОО Валандово
КУВЕТ Тера Мегдан ДОО Валандово
Read More
Нашето искуство со Qwerty.mk е повеќе од одлично! Беа неверојатно професионални во текот на целиот процес. Го испочитуваа рокот за изработка на нашата веб страна, а за бекапот и поддршката секогаш излегуваат во пресрет, без оглед на времето, големината и важноста на проблемот. Топло ги препорачуваме Qwerty.mk.

Креативни и професионални веб решенија за вашиот бизнис